088 548 86 34

Over Kitvoegen.nl

Kitvoegen.be is al 30 jaar een begrip in Belgiƫ als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk. Wij leveren kwalitatief hoogstaand en duurzaam kitwerk. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. We geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door ons uitgevoerde kitwerk.

Werkgebied Kitvoegen.be

Wij kitten in heel Nederland, maar met name in de provincies Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij zijn actief in steden als Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Gouda, Haarlem, Hellevoetsluis, Leiden, Middelburg, Middelharnis, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Vlissingen en Wassenaar.

Klanten van Kitvoegen.be

Kitvoegen.be bedient zowel het particuliere als het zakelijke segment. We hebben diverse partners met wie we al jarenlang constructief samenwerken. Wij leveren uitstekende kwaliteit kitwerk tegen zeer concurrerende prijzen. De kwaliteit van onze producten en onze mensen zijn hierbij van groot belang.

Kitwerkzaamheden

Onze kitwerkzaamheden variƫren van onder meer het afkitten en waterdicht maken van badkamers of zwembaden, uitsnijden van oude kit, opnieuw afkitten van keukens, tegelvloeren, natuursteen, gevelbouw, galerijvloeren, marineschepen, viaducten en tunnels. Ook oude vloeren die gerenoveerd moeten worden, zoals de vloeren van kerkgebouwen, behoren tot onze werkzaamheden. Daarnaast is ook het waterdicht maken van uw dak geen enkel probleem voor ons. Bij Kitvoegen.be beheersen wij diverse afdichtingstechnieken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.