088 548 86 34

Zakelijk

Diverse bouwmaatschappijen maken gebruik van de dienstverlening van Kitvoegen.be. Wij hebben daardoor een ruime ervaring opgebouwd met het kitten van nieuwbouwprojecten. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om de kitwerkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Tijdens uw nieuwbouwprojecten loont het om Kitvoegen.be al in een vroeg stadium te raadplegen. Wij denken namelijk graag met u mee over kitwerk voor nieuwbouw woningen, om zo een specialistische kitoplossing te realiseren.

Busje Kitvoegen Logo
Onderhoudsplan

Jaarlijks controle en onderhoud aan uw kitwerk? Kitvoegen.nl helpt bij het opstellen van onderhoudsplannen voor het kit-onderhoud voor particulieren, VvE’s en zakelijke klanten.

Nieuwbouw
Nieuwbouw

Voor diverse bouwmaatschappijen voerde Kitvoegen.nl al in de onderaanneming kitwerk uit. Kitvoegen.nl heeft ruime ervaring opgebouwd in kitwerk ten aanzien van nieuwbouwprojecten. Kitvoegen.nl heeft uitgebreide kennis en ervaring in huis om alle soorten voegen te kunnen dichten.

Zwembad1
Zwembaden kitten

Kitvoegen.nl heeft ruime ervaring opgebouwd in het afkitten van bestaande of nieuw te installeren zwembaden. Naast zwembaden kunt u uiteraard ook bij Kitvoegen.nl terecht voor het afkitten van sauna’s, whirlpools, bubbelbaden of stoombaden.

Gevels
Gevelbouw

Het juist afdichten van gevels is essentieel voor de duurzaamheid van een gebouw. Absolute waterdichtheid is hierbij vereist. Onjuiste uitvoering van kitafdichtingen kan voor grote schade aan bouwelementen zorgen. Kitvoegen.nl draagt zorg voor de juiste materialen en mensen die de klus kunnen klaren.

Gallerij
Galerijvloeren kitten

Net als bij de gevelbouw kan bij galerijvloeren veel ellende worden voorkomen, door een juiste advisering en uitvoering van het kitwerk. Kitvoegen.nl heeft bewezen de aangewezen partij te zijn voor kitafdichtingen ten aanzien van galerijvloeren.

Scheepvaart
Scheepvaart

Ook ten aanzien van de scheepvaart heeft Kitvoegen.nl reeds haar sporen verdiend. Kitvoegen.nl heeft ervaring opgebouwd op het gebied van offshore, marineschepen, diverse scheepsbouw en ultramoderne jachten met alle specifieke eisen en wensen die hierbij horen.

Tunnels
Tunnels

Wij hebben veel ervaring en expertise opgebouwd met kitwerk in tunnels. Zo hebben wij werkzaamheden verricht in de Westerscheldetunnel. Naast kitwerk ten aanzien van tunnels, voeren wij ook kitwerk uit in de utiliteitsbouw en viaducten.

 

 

Renovatie
Renovatie

Bij Kitvoegen.nl is kitwerk ten aanzien van renovatie of restauratie van kleine of grote projecten in goede handen. De juiste vakkennis is hierbij van groot belang en deze is ruimschoots aanwezig binnen ons bedrijf.

Vve 2
Onderhoud VVE

Vereniging van eigenaren is Kitvoegen.nl ook graag van dienst. Dagelijks richten wij ons op onderhoud van appartementen van kleine en grote appartementencomplexen. Hiervoor vervangen wij alle kitnaden en voorzien wij galerijen van de juiste coating.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.