088 548 86 34

Nieuwbouw

Diverse bouwmaatschappijen maken gebruik van de dienstverlening van Kitvoegen.nl. Wij hebben daardoor een ruime ervaring opgebouwd met het kitten van nieuwbouwprojecten. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om de kitwerkzaamheden tot een goed einde te brengen. Tijdens uw nieuwbouwprojecten loont het om Kitvoegen.nl al in een vroeg stadium te raadplegen. Wij denken namelijk graag met u mee over kitwerk voor nieuwbouw woningen, om zo een specialistische kitoplossing te realiseren.

Afgeronde projecten van kitten voor nieuwbouw projecten

Kitvoegen.nl heeft reeds bij vele projecten het nieuwbouw kitten mogen verzorgen. Zo verzorgden wij het kitwerk in het gebouw De Rotterdam, waarvan de bouw eind 2013 werd voltooid. Bent u benieuwd naar de andere zakelijke projecten die Kitvoegen.nl heeft uitgevoerd, bezoek dan zeker onze projectenpagina.

Meer informatie over nieuwbouw kitten

Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze tijdens nieuwbouw kitwerkzaamheden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Telefonisch zijn wij te bereiken via 088 548 86 34. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor nieuwbouw kitten. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden voor het uit te voeren kitwerk.

Heeft u al gelezen over het onderhoudsplan dat wij aanbieden? Altijd mooi kitwerk en 10 jaar garantie!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.